14.04.2020

За лоялните си клиенти, изпитващи затруднение във връзка с пандемията, Изи Кредит въведе мерки за облекчаване начина на плащане на задълженията им

news article image

В своята над 15-годишна история на една от водещите компании за бързо кредитиране в страната, безспорно сме доказали, че Изи Кредит е отговорна компания, която добре разбира нуждите и проблемите на своите клиенти. Наш осъзнат дълг е да работим заедно като общност – фирми и граждани – да преодолеем разразилата се криза и да покажем отговорност и към най-уязвимите от нашите сънародници.

За добрите ни към датата на влизане в сила на извънредното положение в България клиенти, които са с преустановени трудови правоотношения в резултат на обявеното извънредно положение, Изи Кредит  дава възможност за предоговаряне на начина на погасяване на задълженията им. За целта клиентът, отговарящ на критериите, трябва да подаде молба на място в офис в срок до 31.05.2020г., включително, която ще бъде разгледана от Дружеството.

Като част от небанковия финансов холдинг Management Financial Group (MFG), Изи Кредит застава напълно зад позицията на Българската асоциация за потребителско кредитиране, с която можете да се запознаете подробно на сайта на MFG тук и на сайта на БАПК тук. В БАПК членуват едни от най-големите и динамично развиващи се финансови институции като Unicredit Consumer Financing, БНП Париба Лични финанси, Банка ДСК, Изи Асет Мениджмънт АД, TBI Bank, Microcredit.

Management Financial Group (MFG) е холдинг, който обхваща в структурата си някои от водещите компании, специализирани в областта на небанковите финансови услуги в Централна и Източна Европа. MFG управлява богато портфолио от успешни бизнес модели в областта на потребителските кредити, финансиране на микро и малкия бизнес, кредитни карти, дигитален бизнес и други алтернативни финансови модели. Част от групата са Easy Credit, Viva Credit, Аксес Файнанс (Бяла Карта), Финтрейд, Проспект Капитал, Агенция за контрол на просрочени задължения, iCredit, Axi Card, Verocash, MCash, iuvo. MFG и компаниите са работодател на над 8 300 служители и сътрудници в над 450 офиса в България, Украйна, Румъния, Полша и Македония.

 

Ask a question Задай въпрос