17.05.2017

За 3-та поредна година Изи Кредит подкрепя турнира „Тереза Маринова и приятели“

news article image

В лекоатлетическото състезание на 20 май ще се включат над 750 деца от 6 до 12 години 

За трета поредна година Изи Кредит подкрепя лекоатлетическия турнир „Тереза Маринова и приятели“, който ще се проведе от 10.00 ч. на 20 май, събота на стадиона Националната спортна академия (НСА). Компанията е сред основните партньори на турнира.

В осмото издание на лекоатлетическата надпревара тази година ще участват над 750 деца на възраст между 6 и 12 години. Събитието се реализира в подкрепа на кампанията „София – Европейска столица на спорта 2018 г.“.

Всяка година броят на участващите деца се увеличава.  Целта на инициатора и патрон на турнира – Тереза Маринова е малките да бъдат мотивирани да се върнат на стадионите и да развиват спортния си потенциал и талант. Турнирът е начин да ги вдъхнови да се занимават с лека атлетика и спорт като цяло.

„Подкрепяме турнира „Тереза Маринова и приятели“, тъй като искаме да бъдем полезни във всичко, което правим, не само като бизнес, но и за обществото. Затова като компания сме се ангажирали да допринасяме за реализирането на значими събития за общностите, където оперираме – на национално и локално ниво. Уверени сме, че ще се получи един страхотен празник за децата, които трябва да насърчаваме да спортуват повече и да бъдат по-здрави“, коментира Валентин Гетов, дивизионен директор Маркетинг и Продажби в Изи Кредит.


Ask a question Задай въпрос