23.08.2021

XIII Национална търговска конференция на Изи Кредит

news article image

Събитието се проведе на 06-08.08.2021 г. в хотел Рила, к.к. Боровец

„Успяваме, защото сме хора“ беше мотото на тринадесетата Национална търговска конференция на Изи Кредит, която събра на едно място висшето ръководство и мениджмънт на компанията.

Повече от 500 колеги от цялата страна станаха част от специалното събитие, което преплете в себе си важната корпоративна информация с доброто настроение от подготвената развлекателна програма. 

„Събитието има за цел не само да съгласува постигнатото и да представи плановете за развитие сред лидерите от различните структури на компанията. Но най-вече, да изкаже благодарност към всички колеги от Изи Кредит, които с любов и отдаденост изпълняват задълженията си. Благодарение на тяхната активна работа и ентусиазъм, Изи Кредит смело чертае пътя си напред.“, споделиха Галин Тодоров и Ангел Маджиров, изпълнителни директори на „Изи Асет Мениджмънт“ АД.

Огнено шоу, атрактивни награди и още много изненади белязаха двата дни на конференцията.

Колегите от търговската структура на компанията, постигнали най-високи резултати през предходните месеци, бяха отличени с грамота и подарък - електрическа тротинетка.

Последната вечер на конференцията завърши със страхотните изпълнения на живо на популярните изпълнители Рафи, Миро и Анелия. Звездното трио се погрижи да запази доброто настроение и създаде нови спомени на екипа.

 

Изи Кредит

Успяваме, защото сме хора!

 

 

Ask a question Задай въпрос