16.08.2013

"Вземи Изи Кредит и плати една вноска по-малко!"

news article image

Лидерът в бързите заеми, отпускани в дома на клиента – Изи Кредит, отправя ново атрактивно предложение към своите клиенти. Всеки, който до края на септември изтегли седмичния продукт на компанията - Easy Credit, няма да плаща последната вноска по своя заем.

Изгодната оферта е валидна от 17 август до 30 септември включително. От нея може да се възползва всеки, който не е теглил заем от Изи Кредит след 30 юни 2012 г. Другите лесни за изпълнение условия за участие в промоцията са: изтегленият кредит да е със срок над 12 седмици; клиентът да не се е забавил с плащането на останалите вноски повече от 15 дни и клиентът да не се е възползвал от правото си на предсрочно погасяване на кредита.

С отстъпката, която правим, помагаме на клиентите ни в период, когато те имат нужда от това. През септември семейните бюджети са натоварени с разходи покрай първия учебен ден, подготовката и приготовленията за предстоящите студени дни и други важни за семейството събития”, обясни Виолета Будева, директор „Маркетинг”.

Клиентите с бонус точки от програмата за лоялност „Изи Бонус” може да се възползват от своята

отстъпка по програмата, паралелно с тази от новата промоция.

Паралелно с новото предложение продължава и промоцията Easy Hits 2013, в която всеки, който изтегли заем от Изи Кредит до края на август, получава гарантиран подарък - диск с най-горещите поп-фолк хитове от „Пайнер” или диск с най-големите български поп хитове, издаден от „Вирджиния рекърдс”. Има и допълнителни атрактивни награди - 3 LED телевизора, 9 аудио системи и 30 MP3 плеъри, които компанията подарява на участниците в промоцията чрез томболи. Двайсет и осем клиента вече спечелиха. До началото на септември компанията ще зарадва с наградите още 14.

Ask a question Задай въпрос