27.07.2023

Вдъхновение от Годеч: Изи Кредит празнува с рождениците на града

news article image

В специална и различна инициатива се включиха колегите ни от регионалния офис в гр. Годеч. По тяхна идея Изи Кредит започна да подкрепя кампанията на местния вестник „Актуален глас“ празнува с вас“.

За да зарадва жителите на града и да направи празника им още по-вълнуващ, вестникът провежда анкета за „Рожденик на седмицата“ на електронната си страница, който получава подарък като комплимент за рождения си ден. Инициативата се провежда два пъти месечно и в допълнение към подаръците, редакторът на вестника разказва в специални статии за мечтите, целите и любимите занимания на избраните рожденици.

Изи Кредит с готовност реши да подкрепи тази вдъхновяваща инициатива, като се включи с изпращането на подаръци за рождениците. Също като създателите на инициативата и ние вярваме, че споделените празници и важни моменти в живота на хората допринасят за засилването на общностната свързаност и способността й да твори позитивни промени. Специалните моменти заслужават и специално отбелязване, а нашето участие е малък жест на внимание и още един начин да изразим ангажираността си към клиентите ни и техните празници.

Ask a question Задай въпрос