02.10.2012

Възможностите за кариера в Изи Кредит заинтригуваха стотици образовани младежи на форум в София

news article image

Компанията, лидер в бързото кредитиране, Изи Кредит привлече вниманието на стотици българи с образование и опитв чужбина, които посетиха форума „Кариера в България. Защо не?” в Интер Експо Център в София в средата на септември.

 

Още преди самото събитие Изи Кредит обяви, че ще предложи конкретни позиции. Рекламните материали на щанда на компанията подсказваха какво чака тези, които я изберат за професионалното си развитие - летящ старт в кариерата в България и чужбина.

 

Близо сто души предоставиха своите автобиографии на Изи Кредит – както млади хора, които наскоро са завършили образованието си и сега започват да се развиват професионално, така и опитни мениджъри. Преобладаваха тези с икономическо образование - търговци, финансисти, маркетолози, счетоводители и одитори. Имаше също лингвисти и инженери. Повечето бяха с образование от чужбина - Франция, Великобритания, САЩ, Австрия, Германия и дори Русия. Най-много ги вълнуваха възможностите за израстване и позициите в чуждите филиали на бързоразвиващата се Изи Кредит.

 

Лидерът в бързите заеми беше представен от трима водещи мениджъри. „За нас конкретната завършена специалност не е от ключово значение. Търсим интелигентни, образовани и амбициозни хора, които имат предприемаческо мислене, отворени са към чужди езици и култури и експериментират отговорно. Нужни са ни смели, комбинативни и инициативни хора, които освен лидери са и екипни играчи”, обясни на търсещите кариерно развитие Горан Арсов, директор „Човешки ресурси” в Изи Кредит.

.

Ask a question Задай въпрос