Вълшебна карта изтегли и красиви обеци си спечели! Изи Кредит подарява 2 000 комплекта обеци с кристал Сваровски

04.03.2022

Тази година дамите ще блестят още по-ярко благодарение на Изи Кредит. Компанията ще зарадва клиентите си с красиви и стилни обеци с кристал Сваровски.

Изи Кредит ще отбележи Международния ден на жената с блестяща кампания, специално за всички клиенти. Всеки, усвоил кредит на 7 и 8 март, ще може да опита късмета си и да спечели за себе си или любима жена красиви обеци с кристал Сваровски. В офисите на компанията в цялата страна ще ви очакват специално подготвени карти, които дават шанса за спечелването на стилния подарък обеци Swarovski.

Заедно с това Изи Кредит са подготвили и поздравителни цветни картички за всички дами като още един жест към тях с пожелание за честит празник.

Зарадвайте себе си или важна за вас жена, като ѝ подарите още един повод за усмивки. С Изи Кредит превърнете деня в незабравим спомен с неочаквани изненади. С повод или без, нека винаги показваме любовта и вниманието си към любимите хора.

Честит празник на всички дами!

Още новини
Назад Наръчник за успешно спестяване
22.02.2022

Едва ли ще чуете някой да каже “Е, на мен парите ми стигат, даже имам излишно много пари”. И най-богатите хора искат да имат повече, а какво...

Виж повече
Напред Изи Кредит подкрепи създаването на нова класна стая в Трето ОУ „Братя Миладинови“ в гр. Гоце Делчев
25.02.2022

Изи Кредит дари средства за подобряване условията за обучение на учениците от Трето основно училище „Братя Миладинови“ в град Гоце Делчев.

Виж повече
Ask a question
Ask a question Задай въпрос