В началото на 2023-та вземи и пари напред, и нов таблет.

23.01.2023

Поне веднъж в живота на всеки от нас се е налагало да поправи нещо вкъщи. Счупен уред, повредена ключалка, спукана тръба... В Интернет е пълно с информация как сами да направим ремонт вкъщи. Което не крие своите рискове, а често може да доведе и до увеличаване на и без това непредвидимите разходи.

Не рискувайте от домашен майстор да се превърнете в пишман майстор. За всички спешни финансови нужди Изи Кредит е насреща да ви подкрепи.

А вместо клипчета как да ремонтирате прахосмукачката, с един нов таблет можете да научите нов език, да послушате музика, децата да си напишат домашните или да си свалите приложение за разумно управление на семейния бюджет.

Това е и наградата в новата ни гореща промоционaлна кампания, която ще продължи от 23 януари до 31 март. С нея ще подарим именно 112 таблета на 112 доволни клиенти на Изи Кредит.

Единственото условие – да усвоите кредит в рамките на периода на кампанията.

Всяка седмица ще теглим имената на десетима печеливши, които ще обявяваме на нашия сайт. А с последното теглене ще зарадваме цели двадесет и двама късметлии.

 

Повече информация за кампанията можете да намерите тук.

Още новини
Назад Новогодишни финансови обещания
19.01.2023

Искаме да ви дадем идеи за няколко новогодишни обещания, които може да спазите лесно и които наистина си заслужават усилията.

Виж повече
Напред 200 щастливци се сдобиха с ваучери за 100 лева!
27.01.2023

Коледната кампания на Изи Кредит „Най-желаните подаръци се побират в джоба!“ зарадва общо 200 късметлии с парични ваучери за пазаруване на с...

Виж повече
Ask a question
Ask a question Задай въпрос