25.06.2024

В деня на репродуктивното здраве гледайте втори епизод “От инвитро до прегръдка”

"Силата на доброто" - подкастът, който ще ви накара да се замислите! 

Отбелязваме Световния ден на репродуктивното здраве. Въпреки достъпа до всякаква информация, с който разполагаме, може да се почувстваме буквално “изгубени в превода” по важните теми. Затова трябва да се говори на разбираем език за репродуктивното здраве и различните медицински практики, да се опровергават митовете и предразсъдъците, които битуват сред обществото. 

Именно днес споделяме втория епизод от подкаста "Силата на доброто", вярвайки, че ще ви накара да се замислите, а и ще ви предостави различни гледни точки. Посветен е на темата “От инвитро до прегръдка”, която има ценно значение за цялата компания. 

Водещата Нели Хаджийска има богат личен опит по темата и носи със себе си спокойствие и надежда. Нейни гости са Ивелина Рускова, основател на Фондация “Мечта за дете”, и Пламен Манчоров, ръководител “Управление на клиенти” в Изи Кредит, които са се доказали като истински герои по пътя им до мечтаната прегръдка и не се отказват дори пред най-тежките изпитания. Гледайки епизода, ще се запознаете с ключови аспекти на психологическата и финансовата подкрепа за двойки, изправени пред репродуктивни предизвикателства.

Ask a question Задай въпрос