25.08.2019

Удобен живот

news article image

Предстои стартът на новия сезон, когато преминаваме от ваканционен режим към по-сериозно настроение. Завръщаме се в офиса, някои от нас започват нова работа, други продължават на по-висока позиция. Студентите са отново в университета, децата тръгват на училище. Започват и съпътстващите ежедневието ни занимания – бизнес проекти, конференции, спортни активности, културни занимания, градски срещи с познати и приятели. Всички тези неща се нуждаят от своята организация. И от задължителната помощна раница, която да побере всичките ни необходими вещи, и която ще ни съпътства през целия сезон, независимо от това накъде сме се запътили.

Затова и всеки клиент на Изи Кредит, взел кредит в периода от 26.08.2019 г. до 30.09.2019 г. (включително), ще участва в теглене за 1 от 2 000 червени раници. Всеки работен ден ще теглим печелившите, които на свой ред ще получават подарък – раница. В периода предстоят общо 24 тегления, или всеки ден х 84 раници.  Единствено по време на първото теглене ще бъдат раздадени само 68 броя. Първите късметлии ще разберат имената си на 27.08.2019 г., а последните на 01.10.2019 г.

За да участваш в промоцията, трябва да кандидатстваш и вземеш някой от продуктите на Изи Кредит със суми до 8000 лв., с удобни погасителни вноски. За да се възползваш от промоцията и да се радваш на прозрачни и ясни условия, ти е небходима само лична карта. Усвояваш сумата в удобно за теб време и място и още с първия кредит ставаш част от лоялния клуб Easy Bonus, където може да се възползваш от още много отстъпки и подаръци.

Може да направиш всичко това през новото ни мобилно приложение (достъпно за Android и iOS), изцяло онлайн или в някой от общо 188-те ни офиса в цялата страна. Други възмоности са клоновете на над 2 100 пощенски станции, обаждане на телефон 0700 18 100 (без допълнително таксуване), или SMS с исканата сума на 0882 007 555.

Пожелаваме ти през новия сезон твой верен приятел да бъде компактната ни раница – за по-добра организация и лекота в ежедневието! Изи Кредит – добри заеми, добри приятели!

Ask a question Задай въпрос