29.05.2014

Треньорът на футболния Easy Credit е новият селекционер на националите по футзал

news article image

Треньорът на футболния отбор на Изи Кредит Иван Стоилов (на снимката вдясно) беше избран за селекционер на националния отбор по футзал и ще води тима по време на квалификациите за световното през следващата година. Назначението е факт от няколко дни.

„Вече 10 години съм във футзала. Доволен съм, че ми гласуваха доверие, но добре осъзнавам с каква отговорна работа се захващам. Ще дам всичко от себе си за националния отбор и се надявам заедно с моя екип и състезателите да успеем”, коментира пред агенция Блиц новият селекционер на държавния ни тим. На младия специалист ще помага Свилен Иванов от варненския МАГ.

Иван Стоилов остава треньор и на корпоративния отбор на Изи Кредит. „Ангажиментите в националния отбор няма да му попречат и сме радостни, че той ще продължи да бъде част от нашия екип. Пожелавам на Иван много успехи. Той знае как да ги постигне”, заяви директорът на футболния тим на Изи Кредит – ерия мениджърът на компанията Димитър Панев (на снимката вляво).

Под ръководството на Стоилов футболният отбор на Изи Кредит спечели десетки титли в най-различни корпоративни турнири. Изи Кредит се нареди и сред четирите най-силни отбора по футзал в България, след като достигна до полуфиналите на държавния шампионат. Преди това тимът стана първи в градското първенство на София и спечели международна титла в Белград.

Ask a question Задай въпрос