01.10.2019

Традицията повелява - Изи Кредит да подарява

news article image

Участвай в промоцията на Изи Кредит и спечели чисто нов телефон

Усещаш ли вече, че есента чука на вратата ти? Ако все още не си се настроил, ние ще ти осигурим есенно настроение с новата ни промоция. И както традицията повелява – Изи Кредит отново ще подарява.

Как да участвам в промоцията на Изи Кредит?

Всеки клиент, взел кредит до 31-ви октомври 2019 г. през мобилното приложение на Изи Кредит – EasyCrebit Mobile, участва в теглене за 1 от 3 смартфона. За да участваш в промоцията, трябва да кандидатстваш и вземеш някой от продуктите на Изи Кредит със суми до  8 000 лв., с удобни погасителни вноски. Убеди се колко бързо, лесно и удобно може да кандидатстваш за кредит през мобилното приложение.

За да се възползваш от промоцията и да се радваш на прозрачни и ясни условия, ти е необходима само лична карта. Усвояваш сумата по банкова сметка или в удобно за теб време и място. Също така още с първия кредит ставаш част от програмата за лоялност Easy Bonus, чрез която може да се възползваш от още много отстъпки и подаръци от каталога ни.

Какво е предимството на мобилното приложение EasyCredit Mobile?

Изтегли приложението от Google Play или AppStore и се убеди колко лесно може да кандидатстваш за кредит изцяло онлайн през собствения си телефон. През мобилното приложение ще можеш да следиш и състоянието на кредита си, както и датата на плащане на вноските. Това не е всичко! Като компания лидер на пазара, ние знаем колко е важно времето ти и го ценим! Заради това ти даваме възможност да погасяваш вноската си бързо и удобно през виртуален ПОС терминал.

Вземи желаната сума, с която да реализираш плановете си.

Не пропускай своя шанс да се включиш в промоцията и да спечелиш смартфон.

Грабни телефона още СЕГА и вземи сумата, от която имаш нужда. За другото ще се погрижим ние!

Изи Кредит – добри заеми, добри приятели!

Ask a question Задай въпрос