21.04.2016

Това е Десислава Йорданова. И тя, като Георги, е кредитен консултант в Easy Credit!

news article image

Защо като Георги? Защото той е усърден човек, който застава зад всички онези, които искат нещо сега или имат нужда сега... Точно като мен.

Казвам се Десислава Йорданова, на 27 г. съм и работя като Кредитен консултант в Изи Кредит, офис Перник. А това е моята история...

Работя в компанията от близо осем години, които минаха за един миг. Ако трябва да се върна назад във времето, не съм очаквала да се занимавам точно с това. Така до 2008 г., когато завърших средното си образование и започнах да се лутам в търсене на работа, което се оказа дълъг и труден процес, особено в родния ми град Перник. За щастие, тогава ми помогнаха мои приятели, на които се доверих. Те ми разказаха за Изи Кредит и условията за работа там. Дотогава не бях и чувала за компанията. Грабнах тази възможност, като започнах работата в компанията като на шега, което обаче прерасна в нещо много по-сериозно и прекрасно изживяване, което правя в организацията вече осем години.

Да работя като Кредитен консултант в Изи Кредит за мен от една страна е удоволствие, а от друга – професия, изпълнена с изключителна динамика. Моят ден е зареден с много телефонни разговори, с огромно разнообразие и срещи с различни хора, които имат нужда от мен сега...В началото обаче, не беше точно така, въпреки че тогава не гледах много отговорно на нещата. Беше ми доста трудно, докато свикна с естеството на работата. Предизвикателствата не бяха малко - да се срещам индивидуално с потребителите, да успея да ги накарам да ми се доверят, да разбереш техните затруднения, за да им помогнеш и решиш с лекота техните проблеми. Всичко е въпрос на взаимно уважение, като се гради с време и постоянство. Адаптацията ми обаче, се случи доста бързо, "напаснах" се добре с работата, успях да се докажа като личност и професионалист, и да изградя мрежа от свои редовни клиенти. Това разбира се не остана незабелязано от компанията, която ми предложи допълнителни възможности.

Ако трябва да опиша накратко ролята на Кредитния консултант в Изи Кредит, то със сигурност тя е много отговорна и динамична, но заедно с това ти предоставя страшно много свобода, възможности за развитие, редица контакти и запознанства, разнообразни изживявания. Удоволствието обаче, от това да успееш да изградиш приятелство с много и нови клиенти, е неописуемо. Радвам се, че успявам да правя това в родния си град, където имам време да съм близо до моето семейство и приятели, както и да пътувам на различни прекрасни места в страната и по света.

Нямаше да успея да бъда като Георги без страхотния и сплотен екип до мен, за което благодаря на всичките си колеги. Благодаря им за гласуваното доверие, за предоставения шанс да съм част от Изи Кредит, за подкрепата. Защото работата в компанията промени много неща за мен - предостави ми много нови запознанства, повече самочувствие да се стремя към своето развитие, и не на последно място – необходимото време да отглеждам със съпруга си страхотната ни малка дъщеря.

Бъди като Десислава! Можеш да го правиш и ти!

Защото това е голямото семейство на
Изи Кредит!


Ask a question Задай въпрос