Топ балетисти украсиха новия рекламен клип на Изи Кредит

02 март 2012
Топ балетисти украсиха новия рекламен клип на Изи Кредит

Топ балетисти украсиха новия рекламен клип на Изи Кредит

02 март 2012

Едни от най-добрите български солобалетисти - Даниела Иванова и Кирил Иванов, участват в новия телевизионен рекламен клип на компанията за бързи кредити Изи Кредит.

Даниела участва в трупата за съвременен балет „Арабеск” и е най-добър балетен изпълнител на България за 2008 г. Кирил е един от най-успелите соло балетисти на Националната опера и балет. В клипа те танцуват на специално създадена за Изи Кредит песен. Музиката на песничката е написана от известния музикален мениджър Николай Маджаров-Файчето, който досега е озвучил стотици от най-запомнящите се рекламни клипове по телевизията. Във видеото Даниела и Кирил са облечени във фирмените цветове на Изи Кредит – червено и сиво и с усмивка и танц пресъздават мотото на компанията – Пари назаем от приятел.

„Освен бързи, лесни и удобни заеми, Изи Кредит предоставя лично отношение и индивидуален подход на клиентите си”, обясниха замисъла на мотото от дирекция Маркетинг на компанията. „Нашите кредитни консултанти, чрез които отпускаме заемите ни, наистина са много близо до клиентите. Те живеят в съседни на клиентите блокове и улици, имат същите разходи, същите проблеми”, потвърди и Неделчо Спасов, изпълнителен директор на Изи Кредит.