04.03.2012

Топ балетисти украсиха новия рекламен клип на Изи Кредит

news article image

Едни от най-добрите български солобалетисти - Даниела Иванова и Кирил Иванов, участват в новия телевизионен рекламен клип на компанията за бързи кредити Изи Кредит.

Даниела участва в трупата за съвременен балет „Арабеск” и е най-добър балетен изпълнител на България за 2008 г. Кирил е един от най-успелите соло балетисти на Националната опера и балет. В клипа те танцуват на специално създадена за Изи Кредит песен. Музиката на песничката е написана от известния музикален мениджър Николай Маджаров-Файчето, който досега е озвучил стотици от най-запомнящите се рекламни клипове по телевизията. Във видеото Даниела и Кирил са облечени във фирмените цветове на Изи Кредит – червено и сиво и с усмивка и танц пресъздават мотото на компанията – Пари назаем от приятел.

„Освен бързи, лесни и удобни заеми, Изи Кредит предоставя лично отношение и индивидуален подход на клиентите си”, обясниха замисъла на мотото от дирекция Маркетинг на компанията. „Нашите кредитни консултанти, чрез които отпускаме заемите ни, наистина са много близо до клиентите. Те живеят в съседни на клиентите блокове и улици, имат същите разходи, същите проблеми”, потвърди и Неделчо Спасов, изпълнителен директор на Изи Кредит.




Ask a question Задай въпрос