13.11.2012

Тенис турнир, спонсориран от Изи Кредит

news article image

В края на месец октомври в спортно развлекателния комплекс „Чери“, край Панчарево, се проведе любителски тенис турнир. Компанията лидер в бързото кредитиране, Изи Кредит бе спонсор на събитието за поредна година и раздаде много подаръци на победителите.

Тенис турнирът се оказа изключително интересен, като не липсваха обрати и изненади. Шампион стана тандемът на тръгналите като абсолютни аутсайдери Кирил Евтимов и Антон Аспарухов, началник на отдел в дирекция „Развитие на селските райони“ в Министерството на земеделието и храните. Любопитно за всички бе, че сред загубилите бяха треньори по тенис, хора с дългогодишен стаж по турнири, което прави този успех още по-значим и неочакван за новосформиралия се екип.

Спортни инициативи като тази, винаги са били подкрепяни от Изи Кредит и това събитие затвърди за пореден път желанието на компанията да насърчава спорта. Предстои да видим дали в следващата Спартакиада няма да присъства и тенис турнир, който със сигурност ще намери привърженици сред служителите на Изи Кредит.

Ask a question Задай въпрос