02.05.2012

Теглим пари назаем от Изи Кредит вече и по карта

news article image

Тегленето на бързи кредити в България става все по-бързо, лесно и удобно. Клиентите на лидера в бързото кредитиране в България - Изи Кредит, вече могат да получават заемите си и на специална карта - Изи Кард. Притежетелите на картата ще могат да теглят пари в брой от банкомати, да плащат на място в магазини или през интернет, и то без да им бъдат начислявани никакви такси.

 

Изи Кард е единствената карта в България, за която не се плащат такси за издаване, поддръжка, теглене и плащане. Всички разходи са за сметка на Изи Кредит.

 

От уникалното предложение може да се възползва всеки клиент, решил да изтегли един от трите основни продукта на компанията - Изи Кредит, Изи Месец или Кредит Пенсионер.

 

С Изи Кард на клиентите ни не се налага да носят винаги пари в брой, което им гарантира повече сигурност и по-бързо, лесно и удобно разплащане, обясниха от дирекция Маркетинг.

 

Картовите разплащания стават все по-популярни и броят на хората, които използват дебитни и кредитни карти, расте непрекъснато. По последни данни на големите фирми за картови разплащания едно от всеки осем евро в Европа е похарчено с карта.

За гарантиране на сигурността на своята Изи Кард, клиентът не трябва да предоставя на друго лице ПИН кода си и 6-цифрения номер, изписан върху картата под името. Клиентът може във всеки един момент да проверява състоянието на картата и извършените плащания чрез секцията Вход за клиенти на уебсайта на Изи Кредит.

Ask a question Задай въпрос