02.02.2022

Свети Валентин – как разумно да изберем подарък на половинката си

news article image

Истинската любов е безценна, за разлика от повечето подаръци за Св. Валентин. 

Този организиран ден за изразяване на обичта надува цените до небето и прави почти всеки подарък трудно постижим.

Е, не съвсем. Имаме няколко идеи как разумно да изберете подарък за Св. Валентин на половинката си.

Купете подарък за Св. Валентин още сега

Когато и да четете тази статия в блога на EasyCredit, вземете подарък за Св. Валентин! Дори да е през юли. И стига да не е на самия ден, разбира се.

Стига да не купувате шоколад, всичко друго може да издържи няколко месеца добре скрито в гардероба - малко бижу, рамка за снимка с ваша фотография, комплект чаши за кафе или вино…идеите са безкрайни, стига да са свързани с вас двамата и да не е “сезонът на влюбените”. Дори балоните с формата на сърце са по-евтини в останалите дни от годината.

Заложете на преживявания, не на предмети

Колкото и скъп подарък да изберете, той е нищо в сравнение с вниманието и грижата, които можете да засвидетелствате на половинката си.

По-добре да организирате пикник със сандвичи, но на фона на романтична гледка, отколкото да отидете в скъп ресторант, но да говорите през цялото време по телефона за снощния мач.

Персонализирани подаръци

Много трогателно е, когато не само вземете подарък, но и се постараете да го надпишете с вашите инициали или кратко обяснение в любов. Впечатляващо е когато се направи дори с тривиални подаръци като чаши за кафе или ключодържатели.

Заслужава ли си да тегля кредит за подарък за Св. Валентин?

Има важни моменти в живота, за които човек трябва да има на кого да разчита. Ако сте взели решение да направите предложение за брак или да подарите “пътуването на живота ви”, един добре обмислен кредит би ви помогнал да организирате всичко според представите си.

Кредитните консултанти на Easy Credit с удоволствие ще ви посъветват за подходящ кредит, а може да разгледате и предложенията ни за онлайн кредити.

 

!Настоящата статия не съдържа професионални съвети и не взима предвид специфични за Вас обстоятелства. При необходимост от професионален съвет се обърнете към специалист. Настоящата статия е представена от „Изи Асет Мениджмънт“ АД, собственик на търговската марка Изи Кредит, с рекламна цел.

Ask a question Задай въпрос