08.12.2013

Стотици студенти посетиха щанда на Изи Кредит на „Дни на кариерата“ в УНСС

news article image

Над 150 студенти от УНСС проявиха интерес към компанията-лидер в домашното кредитиране - Изи Кредит, по време на изложението „Дни на кариерата” на 5 декември в сградата на висшето училище. Събитието се провежда всяка година и дава възможност на студентите да се срещнат с водещи компании, предлагащи стаж и работа в областта на Икономиката, Финансите, Човешките ресурси, Маркетинга, Обслужването на клиенти.

Както и предходната година, щандът на Изи Кредит се оказа сред най-интригуващите за посетителите на изложението. Възможностите за развитие в компанията представиха Велислава Николова и Костадин Стоилков от дирекция „Човешки капитал”. Двамата разказа на студентите как Изи Кредит се е разраснала от малка компания с двама служители и офис във Видин до една от водещите небанкови финансови институции в България, с филиали в Украйна и Румъния и перспективи за още много нови пазари. „Това дава големи възможности за служителите ни да се развиват професионално и в международен план”, изтъкна Костадин Стоилков.

Младите хора се интересуваха от работа в сферата на финансите, счетоводството и човешките ресурси. Не липсваха и желаещи да се развиват в атрактивната професия - „Кредитен консултант”. Интерес имаше и към стажантските програми на Изи Кредит. Всяка година от април до септември компанията предлага 6-месечен стаж "Летящ старт" за служителите от търговската си структура. Стажантската програма дава възможност на млади и образовани хора да работят в Изи Кредит на позиция „Мениджър развитие” във над 130 офиса на дружеството в страната. По време на стажа те получават подкрепата на ментор в лицето на регионалния мениджър на съответния офис, а заплащането включва фиксирана сума плюс процент от постигнатите резултати.

Изи Кредит е сред най-големите работодатели в България. В компанията, в това число и в международните й филиали, работят над 6500 служители. През 2013 година Изи Кредит беше класирана сред финалистите в категория „Най-предпочитан работодател с над 500 служители” от Българската асоциация за управление на хора. 2014 година компанията отново е сред финалистите в престижната надпревара, този път в категория: „Най-добра стратегия за интегриране на образованието в бизнеса“

Ask a question Задай въпрос