08.04.2022

Ставам на 17 и раздавам 17 смарт награди

news article image

През април Изи Кредит празнува своя 17 рожден ден. Празник, който и тази година ще отбележи незабравимо заедно със своите клиенти. От 8 април Изи Кредит дава началото на празничната си кампания „Ставам на 17 и раздавам 17 смарт награди“.

В периода 08.04. до 31.05.2022 г., всеки клиент, усвоил кредит, ще участва в специална промоция, която ще раздаде 17 смарт награди. И защото наградите ни са смарт, смарт ще бъде и начинът на награждаване. Всеки печеливш сам ще може да избере, каква да бъде наградата му – смарт телевизор, смарт телефон или прахосмукачка робот. Технологични джаджи за удобни, безгрижни и по-приятни дни. Но изненадите не свършват тук.

За феновете на бързите и лесни онлайн процеси, освен възможност за 17 смарт награди, Изи Кредит подготвили и награди за наслада. Ако сте кандидатствали за кредит през онлайн системата и сте спечелили смарт награда, заедно с нея ще получите и кошница с лакомства.

В месеца на рожденика подаръци ще има и за клиентите, посетили офисите на Изи Кредит в страната. Бонус точки, дъждобрани и различни функционални ключодържатели ще бъдат скрити в специални скреч карти, които всеки ще може да изтегли. А усмивките от консултантите са гарантирани.

Пролетта ще ни подари слънце и топлина, а Изи Кредит ще радва с изненади и подкрепа за всяка мечта.

Изи Кредит. Добри консултанти, добри заеми и най-вече – добри награди!

Ask a question Задай въпрос