29.04.2013

Стана ясно кой ще получи iPad mini от фейсбук играта на Изи Кредит и промоцията с Easy Max

news article image

Преди минути лидерът в бързите заеми Изи Кредит изтегли имената на късметлиите сред участниците във фейсбук играта си и на клиентите, които се възползваха от промоцията за най-новия продукт – Easy Max. От фейсбук играта, на таблет iPad mini ще се радва Таня Войнова от Петрич.

Късметлиите от промоцията с Easy Max са Мая Иванова от София сКИД 1801542, Миглена Спасова от Сливен с КИД 1814417, Йовка Парушева от Варна с КИД 1809726 и Румяна Свиленова отСофия с КИД 1827013.

Мая Иванова от София ще се забавлява с чисто нов iPad mini, а останалите три дами ще могат да похарчат по 100 лв., за каквото си пожелаят. Всички спечелили ще получат наградите си по куриер.

Повече от пет хиляди фена на Изи Кредит участваха във фейсбук играта, организирана от лидера в бързото кредитиране в периода 11 март - 28 април. Всеки понеделник в продължение на седем седмици компанията награждаваше по двама късметлии от играта с гифт карта за 100 лв. Така броят на спечелилите достигна 15, заедно с притежателя на iPad mini. В промоцията за Easy Max пък участваха всички, използвали продукта в периода 18 март - 28 април.

Честито на печелившите! Изи Кредит желае на всички свои фенове и клиенти добро настроение и хубави празници! Компанията готви нови изненади и игри, с които скоро ще Ви зарадва.

Ask a question Задай въпрос