09.05.2014

„Спортувай с Изи Кредит в твоя град” в Бургас ще е на 1 юни

news article image

На 1-ви юни от 11 ч. в Морската градина в Бургас всеки ще може да се включи безплатно в състезания по лека атлетика, колоездене и баскетбол. Записването за участие ще се извършва до 9.30 часа на мястото за провеждане.

Класираните на първите три места в отделните спортове ще си разпределят награден фонд от 3000 лв., под формата на парични и предметни награди. Най-добрите в леката атлетика и колоезденето над 18 год., както и баскетболните отбори-шампиони над 18 год., ще участват на националните финали в к.к. „Албена” на 14-15 юни.

Ще има и много изненади за децата. Професионални аниматори ще се превъплътят в техни любими анимационни герои и ще ги забавляват с игри с награди.

„Спортувай с Изи Кредит в твоя град” се организира от Изи Кредит, с подкрепата на Асоциация „Спорт в свободното време” и със съдействието на общините на градовете-домакини. Тази година турнири ще има в общо осем града – с един повече от миналата година. Плевен, Русе, Пловдив, Благоевград и Кюстендил вече проведоха своите спортни празници, като в състезанията в петте града се включиха над 3300 спортисти, сред които и много деца от 12 до 14 години. Предстоят турнири в Бургас, Варна, София и финали в к.к. „Албена”. Снимки и информация за „Спортувай с Изи Кредит в твоя град” има на https://www.facebook.com/EasyCreditBG и на www.easycredit.bg.

Кулминацията на спортния проект на Изи Кредит тази година ще е 31-ят Софийски маратон, който ще се проведе на 12 октомври. Изи Кредит отново ще бъде генерален спонсор.

Ask a question Задай въпрос