16.06.2013

„Спортувай с Изи Кредит в твоя град” излъчи своите победители на финалите в к.к. Албена

news article image

През изминалата събота /15 юни/ в курортния комплекс Албена се проведоха финалите на националния спортен турнир „Спортувай с Изи Кредит в твоя град”. В състезанията се включиха победителите от всички седем издания на турнира в градовете - Плевен, Русе, Бургас, Шумен, Пловдив, Благоевград и София.

Над 160 спортисти се състезаваха в два вида спорт - лека атлетика–крос и колоездене, разпределени в две възрастови групи – 17-30 г. и над 30 г, а проявите им бяха аплодирани от многобройна публика. Всички до един показаха завидни умения и отлична физическа подготовка. Първенците бяха наградени с медали и предметни награди на специална церемония вечерта.

Състезанията в к.к. „Албена” бяха кулминацията на „Спортувай с Изи Кредит в твоя град”. Седемте издания на спортния турнир, които се проведоха през изминалите три месеца, се превърнаха в истински спортен празник за градовете домакини. В състезанията по лека атлетика-крос, колоездене и баскетбол 3 на 3 участваха повече от 3300 спортисти, а десетки хиляди ги подкрепяха от трибуните. Турнирът се проведе при перфектна организация. Бяха раздадени стотици награди и проведени атрактивни игри и забавления за публиката. „Ще превърнем този празник в дългогодишна традиция, като добавим още спортове и привлечем още повече състезатели. Очакваме с нетърпение следващото издание догодина”, обяви Станимир Василев, председател на съвета на директорите на Изи Кредит.

 

Снимки от финала и награждаванетоможе да видите на facebook.com/EasyCreditBG

Победители в лека атлетика и колоездене в отделните възрастови групи:

Лека атлетика – мъже 17 – 30

1. Анастас Василев от Бургас , с време 27:11

Лека атлетика – мъже 30+

  1. Александър Андонов от Бургас, с време 25:31

Лека атлетика – жени 17 – 30

  1. Христина Цочева от Плевен, с време 21:48

Лека атлетика – жени 30+

  1. Анелия Карагьозан от Шумен, с време 20:28

Колоездене – мъже 17 – 30

  1. Станимир Боляров от Русе , с време 16:38

Колоездене – мъже 30+

  1. Ердинай Рамадан от Русе, с време 23:10

Колоездене – жени 17 – 30

  1. Кристина Илиева от Благоевград, с време 8:10

Колоездене – жени 30+

  1. Анелия Карагьозан от Шумен, с време 8:15

Ask a question Задай въпрос