30.09.2014

Специално предложение от Изи Кредит през октомври

news article image

Компанията-лидер в бързите кредити - Изи Кредит, отправя специално предложение към своите клиенти за продукта си Изи Макс (Easy Max). Само през октомври кредитът ще се предлага срещу изискване за доход равен на минималния осигурителен доход, така всеки, който работи на трудов договор, ще може да кандидатства за паричен заем от 500 до 5000 лева. Предложението е валидно от 1 октомври и вече се рекламира активно с радио клип в цялата страна.

Досега за кандидатстване за продукта Изи Макс се изискваше минимален осигурителен доход в размер на 600лв. за работещи в частния сектор и 400 лв. - за тези в държавния. Само през октомври тази бариера се премахва и още повече клиенти на Изи Кредит ще могат да се възползват от Изи Макс.

Изи Макс е специално създаден кредит за нуждите на работещите на трудов договор и е сред най-изгодните на пазара, тъй като е с преференциални нива на оскъпяване. По подобие на останалите заеми на Изи Кредит, Изи Макс също се отпуска много бързо.Максималната сума, която клиентите могат да изтеглят е 5000 лв. и е по-висока от тази за останалите кредити на Изи Кредит, за които таванът е 3000 лв. Възможността за двуседмични погасителни вноски пък го прави много удобен за работещите, които получават аванс и заплата в рамките на месеца. Допълнителна информация можете да получите на тел. 0 700 18 100 (без допълнително таксуване) или на място в регионалните офиси на Изи Кредит.

Ask a question Задай въпрос