06.02.2017

Специален автомобил ще популяризира партньорството на Изи Кредит с „ПОД-Бъдеще“

news article image

Модерен и елегантен автомобил ще популяризира корпоративното партньорство на една от водещите компании в България в потребителското финансиране - Изи Кредит, и едно от утвърдените пенсионноосигурителни дружества в страната - „ПОД-Бъдеще“ АД.

Автомобилът, чисто нов Opel Insignia със специално брандиране, символизиращо сътрудничеството на двете компании, беше предоставен от пенсионноосигурителното дружество на небанковата финансова институция, която през  миналата година стана осигурителен посредник на „ПОД-Бъдеще“ АД. Наред с основната си дейност по отпускане на потребителски заеми, от есента на 2016 г. кредитните консултанти и служителите на Изи Кредит реализират също услуги по допълнително осигуряване, предоставяни от „ПОД-Бъдеще“ АД чрез трите й фонда - универсален („УПФ-Бъдеще“), професионален („ППФ-Бъдеще“) и доброволен („ДПФ-Бъдеще“).

На символична церемония пред един от големите регионални офиси на Изи Кредит в столицата, изпълнителният  директор на „ПОД-Бъдеще“ АД Андрей Шотов връчи ключовете от новия автомобил на оперативния директор на Изи Кредит Атанас Атанасов. Двамата си пожелаха новата придобивка да бъде  още един двигател за по-силно партньорство между двете компании и катализатор за по-добри резултати по проекта.

Само за няколко месеца Изи Кредит се превърна в основен партньор на „ПОД-Бъдеще“ в привличането на осигурени лица във фондовете на пенсионната компания. До момента в проекта са се включили ефективно над 350 кредитни консултанти и служители на компанията за потребителско финансиране от около близо 80 офиси в страната. Плановете са проектът да обхване още служители и консултанти на Изи Кредит от над 150 офиса на финансовата институция в страната.


Ask a question Задай въпрос