Спечелилите сто лева във фейсбук играта на Изи Кредит вече са 14

29 април 2013
Спечелилите сто лева във фейсбук играта на Изи Кредит вече са 14

Спечелилите сто лева във фейсбук играта на Изи Кредит вече са 14

29 април 2013

Екатерина Емилова от Брезник и Надя Лаковска от София са последните във фейсбук играта на лидера в бързото кредитиране Изи Кредит, които ще получат гифт карти с по 100 лв. всяка. Те бяха сред над петте хиляди фена на компанията, които отговориха правилно на въпроса: Какво е бърз кредит?Екатерина и Надя ще получат наградата си, след като изпратят имейл до marketing@easycredit.bg, с посочени телефон и адрес. Картата ще им бъде изпратена по куриер.

С новите победители спечелилите гифт карти със 100 лв. станаха 14. Миналата седмица своите награди получиха Ренета Тошкова от Стара Загора и Галя Дамянова от Пазарджик. „Благодаря ви за страхотната изненада. Много се радвам. Наградата идва тъкмо навреме преди празника Цветница. Моята малка дъщеричка има имен ден. Разбира се, ще зарадвам и нейния батко, благодарение на Изи Кредит. Бъдете живи и здрави целия екип и продължавайте да ни радвате. Благодаря, че Ви има!!! Вие сте полезни на хората и условията по вашите продукти са добри”, сподели 36-годишната Галя. „Изненадана съм много приятно. Ще се зарадвам с нови дрехи или обувки покрай празниците”, не скри радостта си и 24-годишната Ренета.

Големият ден във фейсбук играта на Изи Кредит е утре. Тогава ще стане ясен притежателят на голямата награда – таблет iPad mini. Отново утре ще бъдат излъчени и победителите от промоцията за най-новия заем на Изи КредитEasy Max. Всеки, който в периода 18 март до 28 април 2013 г. се е възползвал от новия продукт, може да спечели също таблет iPad mini или една от трите гифт карти на стойност 100 лева.

Повече информация на: www.easycredit.bg.

Печеливши от Facebook играта - Ренета Тошкова от Стара Загора и Галя Дамянова от Пазарджик.

Печеливши от Facebook играта - Добромир Ангелов и Милен Иванов от Русе

Печеливши от Facebook играта – Светлина Колева и Депка Пейчева, изтеглени на 08.04.2013

Печелившите фейсбук фенове на Изи Кредит станаха 6 на брой

Печеливши от Facebook игра –Христина Димитрова и Димитър Георгиев, изтеглени на 25.03.2013

Печеливши от Facebook игра - Диана Славова, Иванна Хаджиценева, изтеглени на 18.03.2013