28.04.2013

Спечелилите сто лева във фейсбук играта на Изи Кредит вече са 14

news article image

Екатерина Емилова от Брезник и Надя Лаковска от София са последните във фейсбук играта на лидера в бързото кредитиране Изи Кредит, които ще получат гифт карти с по 100 лв. всяка. Те бяха сред над петте хиляди фена на компанията, които отговориха правилно на въпроса: Какво е бърз кредит?Екатерина и Надя ще получат наградата си, след като изпратят имейл до marketing@easycredit.bg, с посочени телефон и адрес. Картата ще им бъде изпратена по куриер.

С новите победители спечелилите гифт карти със 100 лв. станаха 14. Миналата седмица своите награди получиха Ренета Тошкова от Стара Загора и Галя Дамянова от Пазарджик. „Благодаря ви за страхотната изненада. Много се радвам. Наградата идва тъкмо навреме преди празника Цветница. Моята малка дъщеричка има имен ден. Разбира се, ще зарадвам и нейния батко, благодарение на Изи Кредит. Бъдете живи и здрави целия екип и продължавайте да ни радвате. Благодаря, че Ви има!!! Вие сте полезни на хората и условията по вашите продукти са добри”, сподели 36-годишната Галя. „Изненадана съм много приятно. Ще се зарадвам с нови дрехи или обувки покрай празниците”, не скри радостта си и 24-годишната Ренета.

Големият ден във фейсбук играта на Изи Кредит е утре. Тогава ще стане ясен притежателят на голямата награда – таблет iPad mini. Отново утре ще бъдат излъчени и победителите от промоцията за най-новия заем на Изи Кредит – Easy Max. Всеки, който в периода 18 март до 28 април 2013 г. се е възползвал от новия продукт, може да спечели също таблет iPad mini или една от трите гифт карти на стойност 100 лева.

Повече информация на: www.easycredit.bg.

Печеливши от Facebook играта - Ренета Тошкова от Стара Загора и Галя Дамянова от Пазарджик.

Печеливши от Facebook играта - Добромир Ангелов и Милен Иванов от Русе

Печеливши от Facebook играта – Светлина Колева и Депка Пейчева, изтеглени на 08.04.2013

Печелившите фейсбук фенове на Изи Кредит станаха 6 на брой

Печеливши от Facebook игра –Христина Димитрова и Димитър Георгиев, изтеглени на 25.03.2013

Печеливши от Facebook игра - Диана Славова, Иванна Хаджиценева, изтеглени на 18.03.2013

Ask a question Задай въпрос