30.01.2020

„Спечели кола с Изи Кредит“ – Изи Кредит награждава свои служители и кредитни консултанти с 5 нови автомобила Citroen C3

news article image

"Спечели кола с Изи Кредит"

Ние, в Изи Кредит стартираме новата година с мащабно вътрешно предизвикателство за кредитни консултанти и мениджъри в Компанията. Ще наградим с 5 нови автомобила Citroen C3 най-добрите търговци на Изи Кредит!

Фокус върху хората в Компанията

През 2020 година поставяме фокуса върху хората в Компанията с ясното убеждение, че именно нашите над 4 500 служители и сътрудници са ключът към успеха на Изи Кредит. Всеки един от нас носи в себе си потенциал, сила и воля да побеждава и ние като Компания сме тук да подкрепяме и отличаваме хората си.

Изи Кредит цени своите служители

През 2018 г. и 2019 г. четирима Изи Кредит служители, благодарение на високите си резултати, спечелиха по един aпартамент в български курорт. Това са само част от наградите, които олицетворяват нашето признание към постиженията на нашите търговци. Наградите са ключов елемент в политиката ни за мотивация и развитие на служителите и са високо оценени от хората в Компанията.
И както традицията повелява – и през 2020 година тръпката да се стремим да бъдем първи и да покоряваме върховете за осъществяването на мечтите си ще определи кои кредитни консултанти и мениджъри, част от търговската структура на Изи Кредит, ще бъдат сред най-добрите. Петима от тях ще получат голямата награда – чисто нов автомобил Citroen C3, като допълнителна информация за условията на състезанието може да получите в регионален офис на Компанията.
Предизвикателството към нашите колеги е отправено и искрено желаем успех на всеки един от тях!

Ask a question Задай въпрос