29.01.2018

„Спечели апартамент на българското Черноморие“ е поредното вътрешно съревнование за кредитните консултанти и мениджърите в Изи Кредит

news article image

 Вътрешно предизвикателствo

Като компания, грижеща се за своите служители, за пореден път Изи Кредит стартира мащабно вътрешно предизвикателство за своите кредитни консултанти и мениджъри. През дванадесетгодишната си история компанията е реализирала много инициативи насочени към служителите си, защото вярва, че хората са най-важният и ценен ресурс на всеки успешен бизнес.

Награда за най-добрите

За първи път в историята на компанията наградата за двама от най-добрите в търговската структура ще е чисто нов апартамент на българското Черноморие. Резултатите и качественото обслужване на клиентите ще определят кои кредитни консултанти и мениджъри, част от търговската структура на компанията, ще се борят за двете големи награди.

Успеха на компанията

 „Вярваме, че кредитните консултанти и техните мениджъри са ключът към успеха на компанията. Те са лицето на нашия бизнес и ежедневно се грижат за удовлетвореността на клиентите ни, предоставяйки финансови услуги от врата до врата. Поради това винаги се стремим да поставяме фокус върху допълнителното им стимулиране” – сподели Стефан Колев, изпълнителен директор на „Изи Асет Мениджмънт“ АД.

Ключовете от големите награди ще бъдат тържествено връчени на ежегодната Търговска конференция на Изи Кредит в началото на месец юли.

Ask a question Задай въпрос