01.04.2024

Спечелете рокля от дизайнера Вяра Бориславова, трикратен носител на престижната награда “Златна игла”

news article image

Участвайте в нашата промоция за рокля от дизайнера Вяра Бориславова. Изящната дреха беше част от спектакъла „Срещу течението”, който кандидатства в Книгата на Гинес с рекорд за най-дългото речно ревю.

Спектакълът беше представен от Сдружение „Домът на Музите”. Автор на идеята и проекта е самата Вяра Бориславова, а сценарист и режисьор - проф. д-р Александър Илиев. В него се включиха както професионални модели, така и начинаещи. Посланието е хората да бъдат смели, да следват мечтите си, да не се „носят" по течението, а да вървят срещу него и да откриват нови територии за светлината, красотата и любовта.

Ние от Изи Кредит не просто се включихме с подкрепа в организацията на събитието, но и в муза зад направата на една от роклите, която може да спечелите в рамките на месец април. Участието в промоцията не изисква обвързване с кредит.

Виждате роклята в специална фотосесия, заснета от Адрияна Янкулова. В ролята на модел влезе очарователната Яна Титова, номинирана за “Жена на годината” за 2023 г. Точно тази рокля забелязахме да носи и главната актриса от филма "Диада" - Маргарита Стойкова по време на премиерата.
 

 

 

Вяра Бориславова е трикратен носител на престижната българска награда за мода “Златна игла”, “Жена на годината”, “Жена на десетилетието”, “Бизнес дама на годината” и още много други. В момента тя се смята за един от водещите български дизайнери, персонализиращи класни рокли за известни личности и аристократични жени не само у дома, но и в чужбина.

 

Не пропускайте шанса да станете част от модната история!

Регистрирайте се и тази прекрасна рокля може да е ваша. От подарък рокля, до вълшебна пролет!


 

Ask a question Задай въпрос