16.10.2011

София и Юг-Център станаха шампиони в първата спортна спартакиада на „Изи Кредит”

news article image

Ерия София и ерия Юг-център станаха шампиони в първата спортна спартакиада на компанията за бързи заеми "Изи Кредит", която се проведе на 15-16 октомври в София. В нея взеха участие всички седем ерии от структурната организация на дружеството и Централен офис.

Ерия София (със сиви екипи) спечели футболния турнир в спартакиадата, след като надигра категорично всички свои съперници по пътя към титлата. На финала те победиха Ерия Юг-Център (със зелени екипи) с 6:0, с което постигнаха общо пет победи и отбелязаха 40 гола във вратата на съперниците си. Освен футбол имаше и състезание по лека атлетика с щафета за смесени отбори – мъже-жени, в което победител стана тимът на ерия Юг-Център.

Спартакиадата на "Изи Кредит" се проведе в два последователни дни на едно от откритите футболни игрища в спортния комплекс на Минно-Геоложкия университет "Св. Иван Рилски" в София, както и в общинската спортна зала в софийския квартал "Челопечене". Спортното събитие беше наблюдавано от близо 200 души – отборите от отделните ерии и техните привърженици, а участниците се радваха на перфектна организация, много настроение, смях и положителни емоции.

Победителите в двата турнира получиха купи от изпълнителния директор на "Изи Кредит" Неделчо Спасов и председателя на съвета на директорите на дружеството Станимир Василев. Отделно организаторите от отдел "Човешки ресурси" на компанията бяха подсигури плакети за класираните на първите 3 места отбори при двете спортни дисциплини. Специална награда се присъди на ерия Юг-Запад, тъй като представителите й останаха до края на събитието и подкрепиха представянето на останалите отбори, въпреки своето отпадане през първия ден. Всички 118 участници в спартакиадата получиха персонализирани тениски с фамилията си, номер в цвета на отбора и логото на компанията. 

Амбициите на "Изи Кредит" са спортното събитие да се провежда всяка година, като се добавят и нови спортове.
 

Ask a question Задай въпрос