09.02.2016

Служителите на Изи Кредит зарадваха децата в ЦНСТ – Хасково

news article image

Още със старта на 2016 г. компанията за потребителски заеми Изи Кредит и нейните служители реализираха поредното си благородно дело в подкрепа на децата у нас. Финансовата институция и нейния екип събраха доброволно средства, с които закупиха и дариха на СОУ – Център за настаняване от семеен тип, гр. Хасково мека мебел за спортна игра. В набирането на необходимите средства участваха и приятели на компанията Изи Кредит.

Общо шест артикула, включващи четири дюшеци и две табуретки, бяха връчени от търговския екип на компанията в Хасково на управителя на Центъра за деца. Дарението беше посрещнато изключително положително от ръководството на ЦНСТ – Хасково с оглед на потребността от подобни предмети и тяхната функционалност за децата и развитието на техния спортен дух.

От ЦНСТ – Хасково изразиха признателността си с благодарствено писмо и удостоверение за дарение до целия екип на Изи Кредит в страната.

Инициативата е в унисон със стратегията на Изи Кредит за устойчиво и отговорно развитие на бизнеса в подкрепа на общностите, където компанията реализира дейност.

Ask a question Задай въпрос