07.12.2014

Силен интерес към коледната промоция на Изи Кредит

news article image

И тази година коледната оферта на Изи Кредит се оказа неустоима за хиляди хора, които побързаха да се възползват от нея още в първите дни след старта й. Всеки, изтеглил кредит от компанията през ноември и декември, участва в томбола за 30 електроуреда. Всеки получава и карта Easy Bonus, предоставяща отстъпки в над 400 търговски обекта в цялата страна. Списъкът с подаръците е богат и включва: 3 телевизора, 6 прахосмукачки, 9 кафемашини и 12 тостера. 
 

През първия месец от промоцията Изи Кредит отпусна 4% повече заеми в сравнение със същия период година по-рано. Част от клиентите, които вече изтеглиха кредит, определиха и мечтаните от тях подаръци в списъка. Най-голям е интересът към телевизорите. „Бих си пожелала да го спечеля, за да мога да гледам повече програми. В момента с моя мога да гледам не повече от две програми”, каза 72-годишната Емилия Лещова от с. Одърне, Плевенско. Емилия, която е пенсионер, е клиент на Изи Кредит отдавна и е ползвала услугите на компанията над 10 пъти. „Пенсията не ми е от малките, но като възрастен човек все имам нужда от нещо. С парите купувам най-вече материали за поддръжка на къщата. Знам, че Изи Кредит винаги е насреща и бързо, и без поръчители мога да разчитам на компанията”, обясни тя. Телевизор си пожела от томболата и Ани Цонева на 42 години от София. През ноември тя тегли своя 15-ти кредит от Изи Кредит. Чрез услугите на компанията Ани подкрепя семейния бюджет. „Никога не съм печелила на късмет. Дано спечеля телевизор с Изи Кредит”, пожела си тя. Четиридесет и три годишният Александър Петков от София би се зарадвал на всеки от подаръците в томболата. Той също ползва услугите на Изи Кредит от няколко години и досега е теглил 10 кредита. Заемите при него са свързани с радостни моменти, защото с тях подпомага екскурзии и пътувания на децата.        

С Изи Кредит може да спечели всеки. Коледната промоция продължава до края на декември. Клиентите могат да избират от шест продукта, за суми до 5000 лв. със седмични, двуседмични или месечни погасителни вноски, съобразени с индивидуалните възможности на всеки. Томболата за 30-те награди ще се изтегли на 6 януари 2015 г. Имената на късметлиите ще бъдат обявени ден по-късно на www.easycredit.bg. Всеки печеливш ще бъде уведомен и лично по телефона.

Ask a question Задай въпрос