29.03.2010

Щастливците от томболата "ИСКАМ КОЛА" подкараха новите си автомобили!

news article image

Петимата щастливци от томболата "ИСКАМ КОЛА" на Изи Кредит вече се радват на новите си придобивки – пет чисто нови Dacia Sandero. Днес в централния офис на компанията за бързи кредити в столичния квартал "Люлин" петимата късметлии получиха ключовете си за прекрасните автомобили и веднага направиха "драйв-тест", за да се убедят лично в способностите им.

"На седмото небе съм. Дори не вярвах, че мога да спечеля от Изи Кредит такъв страхотен автомобил", заяви развълнувано Аделина Петкова, единствената дама сред победителите. Г-жа Петкова няма книжка, но обясни, че още от утре ще започне шофьорски курсове, а до родния й град Костинброд с новия автомобил я закара съпругът й.

Останалите спечелили също бяха в страхотно настроение заради чудесния Великденски подарък, който Изи Кредит направи за тях и семействата им. "Много искахме нова кола и се случи", каза най-младият сред късметлиите – 26-годишният Спас Алексов, който беше дошъл с приятелката си. Особено удовлетворен беше Неделчо Иванов от Карнобат, който се оказа редовен клиент на "Изи Кредит".

Всички спечелили изразиха задоволство от новите придобивки и обясниха, че ще си я карат. Йордан Таранов от с. Струмешница, Благоевградско пък почерпи всички присъстващи с бонбони и покани екипа на Изи Кредит на парти в Благоевград, организирано от него специално заради спечелената награда.

Преди да им връчи ключовете маркетинг мениджърът на Изи Кредит Емил Бояджиев запозна победителите с всички предимства и екстри на колите.

Томболата "ИСКАМ КОЛА!" беше организирана по случай петгодишнината от създаването на Изи Кредит и беше проведена в периода от 01.02.2010 г. до 20.03.2010 г., като за участие в нея се регистрираха десетки хиляди граждани. Наградите в томболата бяха пет чисто нови автомобила Dacia Sandero. Единственото, което всеки желаещ да се включи в томболата трябваше да направи, е да се обади на фирмения телефон на компанията – 0700 18 100 (на цената на един градски разговор) и да каже "ИСКАМ КОЛА!", като предостави трите си имена, телефона и адреса си. Участието по никакъв начин не беше обвързано с покупка на фирмен продукт или пращане на скъпи смс-и.

А ето какво споделиха петимата печеливши, минути след получаване на ключовете от новите си придобивки:

Аделина Петкова, Костинброд:

"На седмото небе съм. Дори не вярвах, че мога да спечеля от Изи Кредит такъв страхотен автомобил. Нямам шофьорска книжка, но започвам курсове още от утре. До тогава колата ще кара съпругът ми."

Спас Алексов, София:

"Участвах съвсем случайно. Взех телефона от сайта, регистрирах се и след месец и нещо ми казаха добрата вест. Много се радвам. Ще си карам колата. Много искахме нова кола и се случи."


Неделчо Иванов, Карнобат:

"Чувствам се много добре. Много съм доволен. От много време си мечтаех за нова кола и ето, че ми се сбъдна желанието."

Динко Начев, Стара Загора:

"Научих за томболата от медиите и брошурите, които бяха раздавани в магазините “Кауфланд”. Аз съм фен на “Рено” и имах някаква вяра, че ще спечеля. Автомобилът е прекрасен."

Йордан Таранов, с. Струмешница (Благоевградско):

"Вярвах, че мога да спечеля. За да участва човек, трябва да вярва. Много съм щастлив."

Ask a question Задай въпрос