21.04.2013

Само седмица до голямата награда от фейсбук играта на Изи Кредит - iPad mini

news article image

Галя Дамянова и Ренета Тошкова са печелившите във фейсбук играта на лидера в бързото кредитиране Изи Кредит за миналата седмица. Те бяха сред над петте хиляди фена на компанията, които отговориха правилно на въпроса: Колко офиса в България има Изи Кредит?Отговорът е 120 офиса и той можеше да бъде намерен лесно на www.easycredit.bg. Галя Дамянова и Ренета Тошкова ще получат по една гифт карта със 100 лв. Те трябва да изпратят имейл до marketing@easycredit.bg, с посочени телефон и адрес. Картата ще им бъде изпратена по куриер. 

Печелившите с гифт карти от Изи Кредит вече са 12. Миналата седмица своите награди получиха Добромир Ангелов от гр. Пловдив и Милен Иванов от гр. Русе.

Играта продължава. Само седмица остана до излъчването на притежателя на голямата награда – таблет iPad mini. Неговото име ще стане ясно във вторник, 30 април. Преди това още двама късметлии ще спечелят две карти по 100 лв. Всеки може да се включи във фейсбук играта, като хареса фейсбук профила на компанията. Жокери за отговорите на задаваните въпроси могат да бъдат намерени на www.easycredit.bg.

Въпросът тази седмица е: Какво е бърз кредит?, а възможните отговори, сред които може да се избира са два.

На 30 април ще бъде излъчен победителят и в промоцията за най-новия заем на Изи Кредит – Easy Max. Всеки, който в периода 18 март до 28 април 2013 г. е изтеглил този заем, участва в томбола за iPad mini и 3 гифт карти на стойност 100 лева.

Ask a question Задай въпрос