08.01.2018

Saatchi & Saatchi София е новата рекламна агенция на Изи Кредит

news article image

Кой е новият криейтив партньор на Изи Кредит?

Saatchi & Saatchi София, част от най-голямата комуникационна група в България Publicis One, е новият криейтив партньор на Изи Кредит. Агенцията бе избрана  за основен комуникационен партньор след конкурс, спечелен от нейния екип в края на миналата година.

Основен фактор при избора на Saatchi & Saatchi за рекламна агенция беше интересния поглед върху бизнеса, който демонстрираха и различната гледна точка, показана в стратегическото им предложение.

Saatchi & Saatchi София и Изи Кредит

Стефан Колев, изпълнителният директор на Изи Кредит коментира: „Амбицията да продължим растежа си изисква да работим с комуникационен партньор, който да вижда отвъд стандартната рекламна кампания и поставя фокус върху бизнес предизвикателствата. Вярваме, че ефективната реализация на предложените идеи ще се отрази върху търговските ни резултати. Ще се радваме да работим съвместно през следващите две години и сме убедени, че това ще е успешно партньорство и за двете страни.“

Георги Гавазов, управляващ директор на Saatchi София допълва: „Включваме се в конкурси, единствено ако виждаме в тях възможност за изграждане на трайно партньорство, в което ние активно да допринасяме за постигането на бизнес целите и да получаваме предизвикателства, надхвърлящи очакванията спрямо една рекламна агенция. Изключително щастливи сме, че в целия екип на Изи Кредит виждаме споделена гледна точка и разбиране на нуждата от партньорство от нов тип“.

Ask a question Задай въпрос