14.12.2023

С вдъхновяваща акция за залесяването на 1000 фиданки дадохме пример за силата на доброто

news article image

Само преди месец  екипът на Easy Credit от Централен офис - София се включи във вхъновяваща кауза, свързана с грижата за природата. Заедно с колегите от групата на Management Financial Group и под мотото „Аз засадих дърво. А ти какво добро направи днес?“ успяхме да засадим над 1000 фиданки на площ от 3 дка в района на с. Железница.

Като компания, която търси винаги силата на доброто, ние вярваме, че природата е истинско богатство, а нейното често обгрижване е важен и належащ процес. 

С тази инициатива вдъхновихме и други наши колеги, които вярват в каузата. Така екипът на Меден Рудник-Бургас, заедно с общината, се включиха в локално засаждане на дръвчета на територията на жилищния комплекс. Акцията цели да допринесе за увеличаване на местата за отдих, подобряване на качеството на атмосферния въздух и намаляване на отрицателните последици от климатичните промени.
 

През предстоящата 2024 г. ще проведем още две екипни акции, с които да продължим грижата за засадените от нас дръвчета. Като компания заставаме зад важни за обществото ценности и каузи и чрез силата на доброто вдъхновяваме за правилното отношение към нашата природа. 
 

Ask a question Задай въпрос