03.03.2013

С новия треньор футболистите на Изи Кредит се радват на нови победи

news article image

Футболният отбор на Изи Кредит играе все по-красиво и успешно, принос за което има и привличането на новия треньор – шампионът по футзал Иван Стоилов. В края на миналата седмица и през изминалия уикенд, кредитните консултанти постигнаха две победи - срещу „Гаднярите” с 11:4 за Sofia Cup и срещу Уникредит Булбанк с 6:1 в мач от Банковата лига, като допуснаха една загуба - от Пощенска банка с 3:4 в среща от Корпоративната лига.

Най-запомняща беше срещата с Уникредит в петък късно вечерта, на която всички наблюдаващи се убедиха, че кредитът е по-скоро „изи”, отколкото „уни”. Кредитните консултанти изнесоха футболен урок на съперника си с три гола на Денис Шаранков и по един на Живко Желев, Кристиян Живков и Ивайло Маликатов. Така след деветия кръг, Изи Кредит е лидер в класирането с 25 точки и без нито една загуба. Равносметката от турнира е 8 победи и един равен.

Само малшансът не позволи на Изи Кредит да постигне поне равенство в двубоя от Корпоративната лига с Пощенска банка. В класирането кредитните консултанти са на четвърто място на пет точки от първия.

Ask a question Задай въпрос