08.02.2022

С Изи Кредит получавате добри заеми от добри консултанти

news article image

От своето създаване преди 17 години, Изи Кредит има много поводи за гордост, но без съмнение основната причина за успеха на компанията и добрите взаимоотношения с клиентите се крие в екипа, който развихме за това време. Като компания, действаща в областта на домашното кредитиране, ние в Изи Кредит добре разбираме, че най-важният аспект на нашата работа е човешкото отношение. Разбиране на нуждите на потребителите и предоставяне на продукти, които да ги удовлетворят по честен, прозрачен, лесен и удобен начин. А най-доброто разбиране идва от хора за хора. Кредитните консултанти на Изи Кредит са олицетворението на компанията със своята съпричастност, подкрепа и лично отношение. Често със съвет или просто усмивка в труден момент, те се превръщат в доверен съмишленик, на когото можете да разчитате.

За да покаже, колко цени своите консултанти и че именно те правят бизнес модела на компанията различен, Изи Кредит реализира новата си комуникационна кампания „Добри консултанти. Добри заеми.“ като още един жест към тях. Така от 17 януари стартирахме новата комуникация, с която целим да покажем, колко ценни са всички служители и консултанти, които работят и се грижат за клиентите. Вярваме, че доброто отношение и човечност към всеки един, са ключът към добрите дългосрочни взаимоотношения.

Защото понякога дори приятелите не могат да съдействат, но в тези моменти ги има консултантите на  Изи Кредит. Когато колата има нужда от ремонт, трябват ви средства на мига за покриване на основни битови нужди или искате да си купите мечтан и заслужен подарък, кредитните консултанти на Изи Кредит ще се погрижат да ви съдействат. 
 

Защото няма такива приятели, затова имаме такива консултанти – консултантите на Изи Кредит.

Доверете се на Изи Кредит. 

Добри консултанти. Добри заеми.
 

Ask a question Задай въпрос