29.07.2013

С Изи Кредит късметът се усмихна и на нас

news article image

Лятната промоция Easy Hits 2013 донесе голям късмет на още две клиентки на Изи Кредит. 44-годишната Станимира Димитрова от Раднево и 64-годишната Янка Славова от Стара Загора се възползваха от атрактивното лятно предложение и спечелиха модерна техника - аудио система и MP3 плеър. И двете никога не са печелили от късмета си и са много щастливи. Станимира и Янка получиха наградите си в регионалните офиси на Изи Кредит в двата града.

За първи път в живота си печеля на късмет”, сподели Станимира Димитрова, която се оказа и ВИП клиент на Изи Кредит. Дамата е теглила заем от компанията два пъти, за да ремонтира жилището си. „Впечатлена съм! Тръгна ми на късмет с Изи Кредит”, изрази радостта си Янка, която е нов клиент на компанията. Веднага след като получила подаръка си, Янка го подарила на внука си. „Малко съм голяма, за да се разхождам с MP3 плеър”, пошегува се тя. С парите от заема старозагорката покрила разходите по обновяване на жилището си. „Много съм доволна от обслужването. Ще ползвам услугите на Изи Кредит и за в бъдеще”, сподели още Янка.

Станимира и Янка са само две от 14-те досега щастливци, които Изи Кредит зарадва с атрактивни награди за участието им в Easy Hits 2013. До началото на септември компанията ще подари още 2 LED телевизора, 6 аудио системи и 20 MP3 плеъри на клиенти, които са изтеглили заем в промоционалния период. Отделно всеки участник в промоцията получава гарантиран подарък – диск с най-горещите поп-фолк хитове от „Пайнер” или диск с най-големите български поп хитове, издаден от „Вирджиния рекърдс”.

Има много музикални дискове и за фейсбук феновете! Като част от лятната промоция Изи Кредит стартира и забавна игра във фейсбук страницата си. Всяка седмица участниците в нея подреждат пъзел със снимка на популярен изпълнител, чието име трябва да познаят. Всеки понеделник чрез томбола 10 от тях печелят музикален диск.

 

Ask a question Задай въпрос