02.04.2018

Рожденикът раздава подаръци!

news article image

Днес, в централния офис на "Изи Асет Мениджмънт" АД, в присъствието на 4-членен състав, бяха изтеглени имената на първите печеливши от априлската кампания на Изи Кредит. В тегленето на наградите бяха включени всички клиенти, които се възползваха от продуктите на Изи Кредит от началото на кампанията 1-ви април по случай рождения ден на компанията

Как да се възползвате от промоцията 

Вземете кредит от Изи Кредит през периодa 01.04.–30.04.2018 г. и може да спечелите тостер преса, пастор, миксер, цитрус преса или сет за барбекю. Късметлиите ще бъдат теглени всеки ден.

Защо доверието е приоритет за Easy Credit

Освен че е приятел, който се притичва на помощ във важен момент, предоставяйки услуга без включени изненади в нея, компанията осигурява възможност за теглене на кредит на стойност от 100 до 8000 лв. с прозрачни и ясни условия. Още с първия усвоен кредит ставате част от програмата за лоялност, което от своя страна ще ви донесе привилегии като различни отстъпки и подаръци. Кандидатстването е лесно, на място в над 180 регионални офиса и над 2100 пощенски станции в цялата страна, които предлагат услугата, а вече и онлайн на easycredit.bg или на тел. 0700 18 100 без допълнително таксуване.

Ask a question Задай въпрос