12.07.2016

Ремонтът не подлежи на отлагане, но и лятото не подлежи на ремонт

news article image

Атрактивна кампания с хиляди летни награди при ползване на потребителски кредит от Изи Кредит

Лятото е прекрасен сезон, изпълнен с много страст, нови неща, музика, забавление, време за нови приятели, щастливи моменти заедно, удоволствие, време за семейството, емоция… Лятото обаче, е период и за планиран ремонт…Как обаче, да успееш да отговориш на всичко това едновременно? В Изи Кредит вярваме, че ремонтът не подлежи на отлагане, но и лятото не подлежи на ремонт.

С богатото портфолио от продукти на Изи Кредит потребителите могат да отговорят на своите нужди и потребности, така че да не правят компромиси по време на най-топлите месеци от годината. И много повече…всеки, който вземе кредит от Изи Кредит до края на м. август може да спечели една от хилядите летни награди, осигурени от компанията, сред които и 100 двудневни почивки за двама на родното Черноморие за периода 23.09-25.09.2016г.

Лятната кампания на Изи Кредит стартира с атрактивен телевизионен клип, който беше ексклузивно представен първо на служителите на компанията на провелата се наскоро IX-та Национална търговска конференция в София.

Не отлагай лятото, нито ремонта!

Повече информация за условията на промоцията и продуктите, може да намерите на http://promo.easycredit.bg/

 

Ask a question Задай въпрос