21.11.2022

Ръководителят на бизнес треньорите на Изи Кредит със заслужено място сред ТОП 100 HR професионалисти на България

news article image

Ръководителят на отдел „Бизнес треньори“ на „Изи Асет Мениджмънт“ АД Надежда Балабанова беше номинирана и отличена сред  Топ 100 HR професионалистите на България в популярната класация Career Show Index. Над 14 000 гласа бяха отчетени за съставянето на индекса тази година.

Career Show Index цели да представи заетите в областта на човешките ресурси специалисти в различни направления, като както номинациите, така и изборът е изцяло в ръцете на хората и гласуващите, които за поредна година дават своя вот онлайн и след прозрачна, реална регистрация. Изборът на топ професионалистите е признание за приноса им за развитието на пазара на труда в страната, както и за техните положени усилия, за вложеното време и умения в създаването на сплотени екипи, корпоративна култура и благоприятна за развитие и работа атмосфера. Избраните Топ 100 HR професионалистите, които са пример за добри практики в сферата на човешките ресурси, привличане и задържане на таланти, изграждане на разботодателска марка, вътрешни комуникации, управление на таланти и др. можете да видите тук: https://careershow.bg/index/hr/ (подредени по азбучен ред).

Надежда Балабанова е част от „Изи Асет Мениджмънт“ АД от 2006 г., като стартира своята кариера в компанията от регионалния офис в Благоевград. В работата си с клиентите и колегите натрупва сериозен опит и контакти, които и до днес са ѝ полезни в ежедневната работа. За 16-те години, през които е част от Изи Кредит, Надя преминава през различни позиции, като последните десет от тях са пряко свързани с обучението на хора и ръководенето на бизнес треньорите на „Изи Асет Мениджмънт“ АД.

„Приемам избора ми в ТОП 100 за взаимен успех, дължащ се на хората, с които работя и общувам ежедневно. Не на последно място искам да благодаря на Дружеството/“Изи Асет Мениджмънт“ АД за възможността да сбъдвам своите професионални мечти, както и на хората, които са до мен и ме подкрепят безрезервно и с ентусиазъм приемат всяко едно предизвикателство.“, сподели Надя, след като разбра за своето място сред топ професионалистите, занимаващи се с човешки капитал в България.

Ask a question Задай въпрос