06.05.2014

Промоцията „Максимум подаръци с кредит Easy Max” изтегли своите големи печеливши

news article image

Стотици потребители се възползваха от промоционалните условия по заема Easy Max и спечелиха стилен подарък по свой избор – обеци с кристали Сваровски или кожен портфейл. А трима късметлии сред тях (имената им са в таблицата по-долу), изтеглени днес чрез томбола, ще получат и гифт карта на стойност 500 лв. Така освен, че си осигуриха пари в брой при изгодни условия, клиентите на Easy Max зарадваха себе си и близките си и с много подаръци.

Промоцията „Максимум подаръци с Easy Max” продължи от 1 март до 30 април включително. Право на участие в нея имаше всеки, който не е сключвал договор за заем с Изи Кредит след 1 януари 2013 г.

Easy Max е предназначен за работещи на трудов договор и е изключително подходящ за бързо разрешаване на краткосрочен финансов проблем. Отпуска се за суми до 5000 лв. и е с преференциални нива на оскъпяване, като се погасява с двуседмични намаляващи вноски. Също както останалите услуги на най-популярната компания за небанкови заеми в България, Easy Max се предоставя много бързо – до 24 часа и при минимални изисквания. 

 

Ето и имената на тримата, които печелят гифт карта на стойност 500 лв.:

Име

Град

Христина Стоянова Янчева

гр. Дупница

Веселина Енчева Димитрова

гр. Ямбол

Иван Кръстев Дунчев

гр. Пловдив

Ask a question Задай въпрос