28.02.2013

Пролетта ще подрани в Северозападна България с мартенска промоция на Изи Кредит

news article image

Пролетта и хубавото пролетно настроение ще пристигнат тази година необичайно рано за жителите на Северозападна България. Това гарантират не синоптиците, а Изи Кредит, лидерът в бързите заеми. Причината – специалната мартенска промоция на компанията за клиентите в Монтана, Берковица, Ботевград, Бяла Слатина, Видин, Враца, Етрополе, Козлодуй, Левски, Лом, Мездра, Плевен, Ловеч, Червен бряг .

Всеки жител на тези градове, който от 1 до 8 март изтегли заем от Изи Кредит (Изи Кредит, Изи Месец или Кредит Пенсионер), ще участва в томбола за 6 прекрасни електроуреда – ютии, сешоари и миксери. Печелившите ще бъдат определени на случаен принцип, а имената им ще бъдат обявени на 12 март на уебсайта на Изи Кредит – www.easycredit.bg. „С промоцията бихме искали да се отблагодарим на клиентите от тези градове за гласуваното им доверие към нас през всичките близо 8 години, откакто сме на пазара. Това са градовете, в които компанията прави своите първи стъпки в бизнеса и в тях живеят някои от най-старите и лоялните ни клиенти. Електроуредите, които сме подготвили, са и прекрасен подарък за 8 март”, посочиха от дирекция „Маркетинг” на Изи Кредит.

Изи Кредит отваря своя първи офис във Видин през април 2005 г. До края на годината компанията добавя още 4 офиса в Северозападна България . Така Изи Кредит поставя началото на нов етап от развитието на финансовата индустрия – отпускането на бързи потребителски кредити в дома на клиента чрез Кредитни Консултанти.

Ask a question Задай въпрос