03.09.2012

Програмата за лоялност на Изи Кредит става все по-атрактивна

news article image

Изи Кредит постоянно се доказва като компания, обръщаща сериозно внимание на лоялните си клиенти. Нови модерни и практични подаръци очакват всеки, който участва във фирмената програма за лоялност Изи Бонус. Сред тях са 22-инчови плазмени телевизори, мобилни телефони, потове за готвене, радиочасовници, ютии, прахосмукачки и други. Клиентите на Изи Кредит може да притежават тези подаръци, стига да са събрали необходимия брой бонус точки.

 

Вярваме, че клиентите ни са специални и освен бързи кредити и пари назаем, заслужават лично отношение, подаръци и приятни изненади, посочват от компанията. Сред другите подаръци в каталога на Изи Кредит са часовници, сервизи, кристалчета Сваровски, слънчеви очила, плюшени мечета и др.

 

Програмата за лоялност Изи Бонус беше стартирана тази година. Чрез нея клиентите на компанията при всеки нов взет кредит, получават бонус точки, които след това могат да заменят за подаръци и отстъпки по кредитите. Тя им дава право да станат и VIP клиенти и да теглят до 30% по-евтини заеми.

 

 

 

 

 

Ask a question Задай въпрос