22.06.2014

Програма Easy Bonus с нови и атрактивни летни подаръци

news article image

Практични подаръци за лятото очакват лоялните клиенти на Изи Кредит, участващи в програма Easy Bonus. Компанията-лидер в бързите кредити, им отправя четири актуални за сезона предложения чрез каталога Easy Bonus – вентилатор, плажен чадър, електрическа скара и хладилна чанта.

Новите предложения вече могат да бъдат разгледани ще бъдат публикувани в новия каталог Изи Бонус, който предстои да бъде отпечатан през юли.

Хубавите летни изненади от Изи Кредит не свършват дотук. Компанията привлече и нови партньори в програмата Easy Bonus, и от началото на следващия месец лоялните клиенти, ще могат да се възползват от още много нови отстъпки.

Чрез програмата Easy Bonus лоялните клиенти на Изи Кредит получават бонус точки за всеки нов кредит, които след това могат да заменят за подаръци от богат каталог или отстъпки по нови кредити. Чрез карта Easy Bonus, те могат да се възползват и от значителни отстъпки при пазаруване в мрежата на редица търговци и доставчици в страната. Програмата им дава право да станат и VIP клиенти, и да теглят до 30% по-евтини заеми. Каталогът с подаръци на Изи Кредит включва над 30 артикула, почти всички от които са практични и полезни в ежедневието продукти.

Ask a question Задай въпрос