24.03.2013

Приятелството с Изи Кредит във Фейсбук донесе по 100 лв. на още двама

news article image

Христина Димитрова и Димитър Георгиев са поредните късметлии от фейсбук играта на компанията-лидер в бързото кредитиране Изи Кредит, които спечелиха гифт карта за 100 лв. Имената им бяха изтеглени днес чрез томбола сред над 1 500 други, които се включиха в играта през миналата седмица и отговориха правилно на въпроса „Колко вида кредитни продукта предлага Изи Кредит?” Правилният отговор беше 5 – Изи Кредит, Изи Месец, Изи Макс, Кредит Пенсионер и ВИП Изи. За да получат наградата си, двамата трябва да изпратят имейл до marketing@easycredit.bg, в който да посочат телефон и адрес. Гифт картите ще им бъдат изпратени по куриер.

Първите спечелили от играта бяха две млади дами - 35-годишната Диана Славова от Варна и 22-годишната Ивана Хаджиценева от Благоевград. Двете бяха приятно изненадани, тъй като досега не са печелили от късмета си. „Ще си купя нещо за спомен”, сподели 35-годишната Диана. „Щастлива съм. Наградата е супер. 100 лева са си 100 лв. Ще си напазарувам дрехи и козметика”, сподели Ивана. Диана и Ивана научили за играта от свои познати. И двете все още не са ползвали бърз кредит, но са категорични, че много хора имат нужда от тях и затова е важно и полезно тази финансова услуга да е достъпна.

Играта продължава. През следващите 5 седмици карти по 100 лв. ще спечелят още 10 късметлии, а на 30 април един щастливец ще грабне голямата награда – таблет iPad mini. Всяка седмица нов въпрос! Всеки понеделник нови двама щастливци! Имената на всички късметлии ще бъдат публикувани на сайта (www.easycredit.bg) и във фейсбук профила на Изи Кредит.

 

Въпросът тази седмица е: „Какви са сумите на вноските за погасяване на кредит Easy Max?”

Ask a question Задай въпрос