21.05.2017

Представители на Изи Кредит дариха 5 лаптопа на децата от ОУ „Георги Бенковски“ в с. Малки Искър

news article image

Пет лаптопа получиха децата от основно училище „Георги Бенковски“ в село Малки Искър, община Етрополе. Постоянните жители на Малки Искър са малко над 300, а местното училище дава възможност на децата да получат начално и основно образование.

Учениците получиха и лицензиран офис пакет, мишки и чанти към преносимите компютри. Дарението бе прието от директора на ОУ „Георги Бенковски“ – г-жа Стоянка Гинчева.

„Само за миналата година подкрепихме близо 20 регионални инициативи. От фолклорни фестивали и събори до спортни и градски празници. Усилията ни в развитието на бизнес модела на потребителското микрокредитиране, но и на малките публични инициативи в регионите на страната, по естествен път доведоха до устойчив успех. Като социално отговорна компания, вярваме, че общият ни успех е немислим без подкрепа на малките общности“, коментираха от Изи Кредит.  

Миналата година компанията показа отлични резултати, при проведено проучване на TNS  в категорията „най-отговорна небанкова финансова компания“. Дружеството е носител и на отличие за устойчив и отговорен бизнес за 2015 г. 


Ask a question Задай въпрос