01.04.2024

Празнуваме 19 години на успехи!

news article image

За близо две десетилетия се доказахме като предпочитан партньор, предлагащ иновативни и удобни финансови решения, които да отговарят на нуждите и очакванията на нашите клиенти. Продължаваме да се развиваме със същата страст и ангажираност, за да предоставим още по-качествени и достъпни услуги. 

Днес сме вече с 230 офиса и над 4200 служители, които вярват в силата на доброто. Ценностите, които изповядваме, са човечност, новаторство и отговорност. Работим открито в среда на близост, признание и доверие, водени от енергията на младостта и детското любопитство, които ни правят свободни, иновиращи и експериментиращи, предизвикващи себе си. Ръководи ни отговорността към хората - колеги, партньори, клиенти и средата, в която живеем и която ни заобикаля.  Затова за нас най-голямата награда е доверието, което получаваме ежедневно. Имаме големи планове за бъдещето и обещаваме да продължим да работим усърдно, за да предоставяме още по-качествени услуги и продукти.

Благодарим на всички наши клиенти за доверието и подкрепата. Благодарим на всички колеги, че заедно сбъдваме мечти!

По повод рождения ни ден стартираме за своите последователи в социалните мрежи Facebook игра, чиито условията са лесни - последвайте нашата страница, харесайте поста за рождения ден и споделете в коментар отговор на въпроса “Кое е най-хубавото пожелание, което сте получавали?”. Победителят ще бъде изтеглен на 08.04.
 

Ask a question Задай въпрос