Празникът на Изи Кредит продължава и до 31 май награди ще раздава

19.05.2022

До 31 май всеки клиент, усвоил кредит, ще участва в специалния жребий на Изи Кредит, който ще раздаде 17 смарт награди. Смарт телевизор, смарт телефон или прахосмукачка робот очакват късметлиите, от които всеки награден сам ще избере своя подарък.  

И защото поводът обещава изненади, ако сте кандидатствали за кредит онлайн и сте спечелили награда, заедно с нея ще получите и сладък сюрприз – кошница с лакомства. Така докато се наслаждавате на новата смарт джаджа, ще похапвате любими сладости.

Изи Кредит са помислили и за клиентите, които ще посетят офисите на компанията в страната. В периода на кампанията "Ставам на 17 и раздавам 17 подаръка" допълнителни бонус точки, и безброй подаръци ще очакват новите си притежатели след изтегляне на скреч карта.

В празник или делник, изненадвайте себе си и любимите хора. Подарете желаните подаръци или планирайте лятното приключение. Изи Кредит ще ви подкрепи, а може и награда да ви подари. 

Още новини
Назад Изи Кредит подкрепи фестивала „Пролетно хоро“ във Велинград
17.05.2022

Изи Кредит традиционно подкрепи провеждането на 11-ия национален фолклорен фестивал "Пролетно хоро".

Виж повече
Напред Първият турнир по художествена гимнастика „Съзвездията на красотата“, организиран от спортен клуб „Локомотив“, се провед...
22.05.2022

Изи Кредит се погрижи да осигури медалите за младите таланти в първия турнир по художествена гимнастика „Съзвездията на красотата“, организи...

Виж повече
Ask a question
Ask a question Задай въпрос