03.06.2021

Празничният маратон на Easy Credit „Ставам на 16“ приключи

news article image

Изи Кредит на 16 години!

Като всяко хубаво нещо и нашата празнична кампания приключи. Станахме на 16 и раздадохме много награди, с които успяхме да изненадаме своите клиенти.

Зарадвахме се на огромния интерес и вашия ентусиазъм. Много клиенти се включиха в промоцията, която раздаде 16 ваучера за пазаруване на стойност 500 лв. и още малки изненади, скрити в специални късметчета – брандирани стъклени чаши и бонус точки за отстъпки от нашия каталог Изи Бонус.

Благодарим ви! За пореден път си доказахме, че успехът е в съпричастността. Заедно сме не само в моментите, когато имаме нужда от подкрепа, но и в моментите на радост и приятни изненади.

И защото ни харесва да подаряваме добро настроение и усмивки, няма да спрем дотук. Предстоят ни още интересни инициативи и вълнуващи награди.

Зареди се за лятото с Изи Кредит

Откриваме летния сезон точно така. В периода от 01.06 до 05.09.2021 г. ще раздадем 30 броя електрически тротинетки. Всеки клиент, усвоил кредит в периода на кампанията, може да опита късмета си като участва в теглене  за хита сред модерните и екологични средства за придвижване. Разбери повече за новата ни промоция тук.

Успех на всички в новата кампания на Изи Кредит!

Нека се заредим за лятото!

Ask a question Задай въпрос